מחיקת חשבון

מחיקת החשבון זמינה לכם בכל רגע, מתוך האפליקציה או האתר, בלי לפנות אלינו.

עודכן 2 בספטמבר 2026

מחיקה מתוך האפליקציה

  • פותחים את גלגל השיניים (הגדרות וחשבון) בראש המסך.
  • גוללים ל״מחיקת חשבון״ ומאשרים.
  • המחיקה מתחילה מיד ובלתי הפיכה; השלמת ניקוי הקבצים עשויה לקחת זמן.

מחיקה מהאתר

נכנסים לחשבון באתר ולוחצים ״מחיקת חשבון״ בעמוד החשבון.

מה נמחק ומה נשאר

המחיקה מתחילה מיד, והחשבון נחסם לפעולות חדשות בזמן שניקוי הקבצים מושלם. ההקלטות, הסרטונים, התסריטים והרעיונות נמחקים, כולל הקבצים באחסון. אין שחזור — מומלץ להוריד קודם את הסרטונים שאתם רוצים לשמור.

רישומי השימוש והחיוב שמקושרים לחשבון במערכת נמחקים עם החשבון. נשמרת רשומת מחיקה שמכילה גיבוב של כתובת המייל בלבד.

אם אינכם יכולים להיכנס לחשבון

שלחו מייל ל-mouza_support@berma.ai מכתובת המייל של החשבון, עם הנושא ״מחיקת חשבון״. נבצע את המחיקה תוך 7 ימים ונאשר במייל.

שאלות על המסמך?

כתבו לנו: mouza_support@berma.ai